Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő! Ez volt Jamie Oliver foglalkozása, mielőtt híres séf lett

default user icon
MME
Azt gondoltad Jamie Oliverről, hogy 17-18 évesen már éttermekben rohangált a séfek után, hogy ellesse a szakma csínját-bínját? Hát nem. A híres sztárszakács múltjáról meglepő titkot fedett fel felesége, Jools.

Jamie Oliver 25 évvel ezelőtt ismerte meg a feleségét, Juliette Nortont. Ám Jamie nem egy isteni sült csirkével, vagy mennyei tésztával igyekezett elnyerni Jools szerelmét. Lehet, hogy meglepő, de Jamie rockzenészként fűzte Joolst.

- Amikor először találkoztam Jamie-vel, akkor egy rockzenekarban dobolt - idézte a Hello! magazin Jools Olivert. - 17-18 éves lehetett, amikor meghívott egy koncertre egy nem éppen bizalomgerjesztő helyre, de elmentem. Jamie nagyon népszerű volt már akkor is. 

Jamie és Jools eleinte barátok voltak, de aztán a sztár egyre többet hívta el randira a magas, vékony barna hajú lányt. A brit szakács nagyon romantikus alkat. Jools tavaly a közösségi oldalán árulta el, hogy férje minden nap írt neki, amikor ő Japánban dolgozott.

- 17 éves koromban 3 hónapig dolgoztam Tokióban, Jamie minden nap küldött nekem levelet vagy faxot. Elkezdtem olvasni őket, ezek a legszebb, legboldogabb emlékeim - írta Jools az Instagram oldalán.

A történet folytatása ismert. Jamie már nem dobosként keresi a kenyerét, hanem a világ egyik legjobb és legismeretebb szakácsa lett, aki 2000-ben feleségül vette szerelmét. Jools és Jamie Oliver azóta is elválaszthatatlanok. A házaspárnak öt gyereke van, de Jools nem tett le arról, hogy még egy gyermeket vállaljanak.

- 44 éves leszek novemberben, jó lenne, ha előtt össze jönne, utána már öregnek érezném magam, de nagyon elégedett vagyok így is az életemmel - mondta Jools Oliver.

A TÖKÉLETES SÜLT KRUMPLI - JAMIE OLIVER SZERINT>>>

ÍGY REAGÁL JAMIE OLIVER, HA A GYEREKEI MEKIS KAJÁRA VÁGYNAK >>> 

ENNEK AZ EGYSZERŰ KONYHAI ALAPANYAGNAK KÖSZÖNHETI JAMIE OLIVER, HOGY 10 ÉVET SIMÁN LETAGADHATNA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek