Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megjelent a Mindmegette.hu Karácsony - 80 klasszikus és mentes recept a tökéletes ünnephez!

default user icon
MME
Itt, a mindmegette.hu-nál az év minden napján törekszünk kreatív és könnyen elkészíthető képes és videós receptekkel segíteni az olvasóinkat. A Karácsony Mindmegette.hu extrában ezúttal is ötvenötezer finomságunk közül hoztuk el a legjobb és az eddig legtöbbet elkészített recepteket, hogy az ünnepi készülődés minden perce valódi ráhangolódás, és ne kihívás legyen!

A Mindmegette.hu Karácsony extrával, ahogy húsvétkor és tavaly is, mindenki karácsonyára gondoltunk: a klasszikus karácsonyi nagy­ágyúk mellett, úgy mint sült kacsamell, egészben sült bébipulyka, a csokoládés fatörzs vagy a citromos vaníliás kifli, néhány újragondolt finomsággal, mint a vega Wellington, valamint 30 ízletes mentes recepttel készül­tünk. Van itt szénhidrátszegény, ám ínycsiklandó baconbe tekert pulykamell, gluténmentes mézes krémes, gesztenyés csokoládétorta és florentin szelet, és persze a cukormentes kekszcsodák sem hiányozhatnak a repertoárból: mennyei ropogtatnivalók sorát találjátok az újságban, a kókuszcsóktól a narancsos kekszig.

És, ahogyan az év nem ér véget a karácsonnyal, az újság sem: szilveszteri fiesztára is találtok sütni-főznivalót a klasszikus partifalatoktól, az újragondolt lencsefőzeléken át, a cukormentes fánkig!

Bevált fortélyokkal és sokat főzött receptjeinkkel szeretnénk garanciát nyújtani arra, hogy mindeki izgalmas falatokkal, édes finomságokkal tudja kényeztetni szeretteit.

A Mindmegette.hu Karácsony extrája már kapható az újságárusoknál, digitális formában itt juthattok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss