Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 tény Meghan hercegné étkezési szokásairól, amin nagyon meg fogsz lepődni

default user icon
MME
Kiderült, hogy melyik Meghan sussexi hercegné kedvenc bora, hogy milyen egészséges nasikat szeret a legjobban és az is, melyik az a hizlaló finomság, aminek egyszerűen nem tud ellenállni.

1. Amikor Meghan Markle a Briliáns elmék című sorozatban játszott és rengeteget forgatott, a kedvenc elviteles reggelije a banános zabkása volt agavé sziruppal leöntve, amihez forró, citromos vizet ivott.

2. A hétköznapokban próbálja követni a vegán étrendet, de hétvégén egy kicsit rugalmasabb. "Ez nem diéta, hanem egy életstílus" - mondta a hercegné a Harper's Bazaarnak.

3. A kedvenc bora az olasz Tignanello, amit annyira szeret, hogy a The Tig nevű blogját is az italról nevezte el. Amíg az oldal aktív volt, gasztronómia, utazás és divat témakörben is írt a követőinek.

4. A délutáni kávéját zöld smoothie-val helyettesíti, amit almából, kelkáposztából, spenótból, citromból és gyömbérből készít el. Úgy érzi, ez sokkal nagyobb lendületet ad neki, mint egy csésze kávé.

5. A kedvenc egészséges nasija az almakarika mogyoróvajjal és tengeri sóval. Érdekes választás, nem? 

6. A legjobb étel, amit valaha evett a pad-thai volt. "Megkóstoltam és azt mondtam, atyaég, mit hagytam ki eddig!?" 

7. Éppen csirkét sütött, amikor Harry herceg megkérte a kezét. Ez pedig egyáltalán nem meglepő, hiszen a hercegné imádja Ina Garten roston sült csirke receptjét, és már rengetegszer elkészítette.

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE>>> 
ÍGY KÉSZÍTHETED EL MEGHAN HERCEGNÉ KEDVENC REGGELIJÉT>>> 
EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS MEGENNIE MEGHAN HERCEGNÉNEK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss