A tojássárgákat a cukorral és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a lisztet, majd óvatos mozdulatokkal a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A masszát egy közepes méretű, kivajazott, kilisztezett tortaformába simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük.
A krémhez a túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a citrom héjjal összekeverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a zseléfixet, majd jól kikeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és kicsivel több mint a felét óvatosan a túrókrémhez keverjük.
A kihűlt piskótánkat félbevágjuk, megkenjük a túrókrémmel, megszórjuk a lecsöpögtetett meggyel, majd beborítjuk a piskótával. A tetejét és az oldalát a maradék tejszínhabbal megkenjük, majd díszítjük.