Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meggyes táska

60 perc
egyszerű
átlagos
16 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Sűrű krémet főzünk a tejből, a cukorból és pudingporból. Kevergetve kihűlni hagyjuk. Habosra keverjük a túrót és a vaníliás cukrot, majd a pudinghoz forgatjuk.
  2. A tésztát enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk, majd 10 x 10 centiméteres négyzetekre vágjuk. Minden négyzetre halmozunk a pudingból, és elosztjuk rajtuk a leszűrt befőttet.
  3. A felvert tojással átkenjük a tésztát. Összefogjuk az egymással szemben lévő tésztacsücsköket, és középen összenyomjuk. Mindet tepsibe helyezzük, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk.

11 ÉDES SÜTI, HA VAN OTTHON EGY CSOMAG LEVELES TÉSZTA >>> 

CSIGÁK, BATYUK ÉS TEKERCSEK: 10 POFONEGYSZERŰ REGGELI SÜTI LEVELES TÉSZTÁBÓL! >>> 

Akkor lesz szép aranyszínű és ropogós a tészta, ha magas hőmérsékleten sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss