A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, és folpakba csomagolva a hűtőben pihentetjük legalább 30 percig.
Közben a töltelékhez a befőtt levét lábasba szűrjük, beleszórjuk a cukrot, a pudingport meg a fahéjat, és kevergetve krémet főzünk belőle. Ha besűrűsödött, hozzákeverjük a meggyet is.
A pihentetett tésztát kivesszük a hűtőből, az egyik felét lisztezett felületen kb. 5 mm vastagra kinyújtjuk.
Kivajazott tepsibe tesszük, és megszurkáljuk egy villával. Egyenletesen rákenjük a meggyes krémet.
A tészta másik felét is kinyújtjuk, és befedjük vele a meggyes réteget. Ismét megszurkáljuk, majd légkeveréses sütőben 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
Kivesszük, hagyjuk kihűlni, felszeleteljük, és porcukorral megszórva tálaljuk.