Az eritrithez hozzáadjuk a tojásokat, majd robotgéppel jó habosra keverjük. Állandó keverés mellett, hozzácsorgatjuk az olvasztott, és visszahűtött vajat, hozzáadjuk a citromlevet, a vaníliaaromát és a tejfölt, majd simára keverjük.
A mandulalisztet összekeverjük a liszttel, a szódabikarbónával, egy csipet sóval, és az őrölt fahéjjal, majd szintén állandó keverés mellett, hozzákanalazzuk a keverékhez.
A 18x27 centis tepsit kibéleljük sütőpapírral, egyenletesen belesimítjuk a masszát, majd megszórjuk a tetejét magozott meggyel. (Én meggybefőttel szórtam meg.) Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten, 30-35 perc alatt készre sütjük. (Én légkeverésnél 160 fokon, 30 percig sütöttem.)
A sütőből kivéve pár percig hűlni hagyjuk a tepsiben, majd a sütőpapírral együtt átemeljük egy rácsra, és egészen kihűtjük, aztán felszeleteljük.