A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a meggyet szűrőben lecsepegtetjük.
A lisztbe belekeverjük a sütőport. A kristálycukrot robotgéppel habosra keverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a vajat, a vaníliás cukrot és a csipet sót is, illetve a tejet és az olajat. Beleszitáljuk a sütőporos lisztet és beleforgatjuk a meggybefőttet.
A muffin sütő mélyedéseibe helyezett muffinpapírkákat 3/4-ig töltjük a masszával, és a 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
A muffin mánia folytatódik... tökéletes vasárnap délutánra, amikor rátör az emberre a süti utáni vágy, és mire feleszmél, már kész is vannak a helyes kis kosárkák. Tökéletes! - Mivanitthon
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!