Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verem, a sárgákat a cukorral kikeverem, majd óvatosan a fehérjéhez keverem. Beleszitálom a lisztet, és óvatosan megforgatom. Kivajazott, lisztezett formában, előmelegített sütőben megsütöm közepes lángon (20 percig ne nyissuk ki a sütőt).
A tejből és pudingporból kis cukorral pudingot főzök, majd ha kihűlt, kevés rumaromával és a dióval összekeverem. Ezzel kenem meg a kettévágott piskótát. A marcipántömböt kis porcukorral kinyújtom, és a piskóta közepébe helyezem. Tetejére meggyet teszek, végül leöntöm a meggyléből készül zselatinnal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre