Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meggyes kukoricamálé (sült puliszka)

60 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felverjük a tojásokat a cukorral, majd összekeverjük az olvasztott vajjal, a vaníliás cukorral, az őrölt kardamonnal és a paradicsomlével.
  2. A lisztet és a kukoricadarát összekeverjük a sütőporral, majd a tojásos keverékkel.
  3. Az alaposan összedolgozott tésztát jól kivajazott, közepes méretű tepsibe öntjük, megszórjuk a meggyel és csokidarával, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt (az utolsó 10 percben alufólia alatt) készre sütjük.
  4. Alufólia alatt hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.

    ELLENÁLLHATATLAN MEGGYES DESSZERTEK EGY HELYEN >>> 

    VARIÁCIÓK KUKORICADARÁRA: A KÁSA, A POLENTA, A PULISZKA ÉS TÁRSAIK >>> 

    OLCSÓ, KIADÓS ÉS FINOM: ÍGY KÉSZÍTHETSZ TÖKÉLETES PULISZKÁT >>>

Megjegyzés

1 csésze = 2 dl - emőci 40

Ezek is érdekelhetnek

Friss