Elkészítés: A tésztához a margarint a tojássárgákal, a csipetnyi sóval, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a kakóval és a fahéjjal kikeverem. Ezután hozzáadom a szódabikarbónát és a lisztet, jól összegyúrom, és hűtőbe teszem egy kis időre.
A töltelékhez a 6 tojásfehérjét a 20 dkg porcukorral felverem, majd ezután fokozatosan hozzáadom a többi hozzávalót.
A tepsit kikenem, lisztezem. A tésztát elfelezem, majd az egyik felét kinyújtom a tepsi méretének megfelelően, belehelyezem a tepsibe, ráöntöm a tölteléket, majd kinyújtom a tészta másik felét, ráfordítom a töltelékre. Villával megszurkálom, és közepesen meleg sütőbe teszem, kb 50 perc alatt megsütöm.
Ha megsült, körbevágom, egy lapra kifordítom, hagyom teljesen kihűlni.
A mázhoz 3 tojás sárgáját 10 dkg porcukorral és 1 vaníliás cukorral habosra keverek, ráöntöm a tésztára és elsimítom. Amikor megszáradt, olvasztott csokit csurgatok rá.