Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, belemérjük a vizet, összekeverjük, és beleszitáljuk a liszt-sütőpor keveréket, majd beleszórjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, beleforgatjuk a tésztába, és vajazott-lisztezett tepsiben közepes hőmérsékleten megsütjük, fogvájóval nézzük, hogy nem ragad-e a tészta. Ha túlságosan sülne, fóliát teszünk rá.
A krémhez a tejjel elkeverjük a pudingport, a vaníliás cukrot, a cukrot, a tojássárgáját, és sűrű krémet főzünk. Kihűtjük.
A tejszínt felverjük a habfixálóval, és beleforgatjuk a krémbe, kivéve 3 evőkanál habot a díszítéshez.
A piskótát kockákra vágjuk, felét egy tálcára tesszük, megkenjük dzsemmel, majd rászórjuk a meggy felét. Megkenjük a krém felével, a kockák közé is csurogjon krém, következik a maradék piskóta a tetejére, majd megint dzsem, rászórjuk a maradék meggyet (kivéve pár szemet díszíteni), és rákenjük a maradék krémet, az oldalára is kenünk.
Az eltett kevés tejszínhabot kis halmokba tesszük a süti tetejére kiskanál segítségével, és mindegyik halomra meggyet teszünk.
Megszórjuk csokireszelékkel.