A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy 20x28 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tojásokat szétválasztjuk. A kókuszolajat megolvasztjuk. A tojások sárgáját összekeverjük a kókuszolajjal, 1 tk reszelt citromhéjjal, valamint 2 ek citromlével.
A tojások fehérjét egy csipet sóval habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és az egészet kemény habbá verjük.
A tojássárgájás-kókuszolajos keveréket a tojéshabhoz adjuk, és egy spatulával óvatosan összeforgatjuk. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a lisztet, beleszitáljuk, és finoman elkeverjük benne.
Az így kapott masszát a tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, majd a tetejét kirakjuk a magozott meggyszemekkel.
A piskótát az előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd felszeleteljük, és porcukorral megszórva kínáljuk.