Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a tavasz! Ezzel a fincsi dupla menüsorral jobbá teheted az évszak első hétvégéjét

default user icon
MME
Március 21-én hivatalosan is kezdetét vette a csillagászati tavasz, így már a nap-éj egyenlőséget is a hátunk mögött tudhatjuk. Ez annyit jelent, hogy minden szempontból vége a télnek, amit az egyre melegedő időjárás is alátámaszt. Ezért menüsorunk összeállításánál azt tartottuk szem előtt, hogy ne kelljen egész hétvégén a konyhában ácsorognod egy finom ebédért, hanem inkább élvezd a pihenést, járd a természetet, ha már egyre többet élvezhetjük a napocska simogató sugarait.

Sokszor okoz nehézséget a hétvégi menü összeállítása. A legtöbb esetben már nem csak a saját ízlésednek, hanem a család, vagy a barátok elvárásainak is meg kell felelned, ami valljunk be, nem mindig egyszerű. Ha a főétellel meg is vagy, akkor jön újra az agyalás; na de mi lesz a levessel? Valami desszert sem ártana, nem? A következő finomságoktól bizony nemcsak jóllaksz, hanem már a tavasz ízét is felfedezheted a medvehagyma szezonnak köszönhetően. Te az "A", vagy a "B" menüt fogod elkészíteni? Variáld kedvedre a párosítást!

"A" menü

ZÖLDSÉGES SÁRGABORSÓLEVES >>>

 

GOMBAPÖRKÖLT HAGYOMÁNYOSAN >>> 

 

ALBERT KEKSZES SÜTI >>> 

 

"B" menü

TEJSZÍNES MEDVEHAGYMA-KRÉMLEVES >>> 

 

HAGYOMÁNYOS BRASSÓI >>> 

 

BÖGRÉS MÁKOS FEHÉRCSOKIVAL >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek