Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megérkezett a Magnum Ruby - alkosd meg a saját ízkompozíciódat!

default user icon
MME
Az idei nyár egyértelmű trendje a Magnum Ruby, melyet most te is megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel-nél.

FELFEDEZTÉK A CSOKOLÁDÉ ÚJ TÍPUSÁT

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét. A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre.

Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megszületett belőle a csokoládé. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, így megalkották a rubinvörös csokoládét, mely színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti.

RUBY CSOKOLÁDÉS JÉGKRÉM - csakis a magnumtól!

Nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket.

 A jégkrémet kívülről roppanós, természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja,belül pedig ínycsiklandó, fehér csokoládés jégkrém rejlik málnaöntettel.

Az idei nyár egyértelmű trendje a Ruby, melyet most te is megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel-nél.

A Magnum Pleasure Store Budapest megnyitásával a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsítő desszertje izgalmas új csavart kapott: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot exkluzív környezetben immár saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül.

A Magnum márkánál megszokott és elismert, magas minőségű és gondosan válogatott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, és biztosak lehetünk abban, hogy a csokoládébevonat kakaója is fenntartható forrásból származik.

A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világon számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is bizonyított.

A koncepció megalkotói arra törekedtek, hogy napjaink igényeinek maximálisan megfeleljenek, így egy olyan egyedülálló gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, ahol merőben új formában, az egyéni ízlést maximálisan kiszolgálva, új ízek megismerésében élvezhetik a jégkrémeket a vásárlók.

A legújabb csokoládékülönlegességgel, a Ruby csokoládéval együtt immáron négyféle mártócsokoládé közül válogathatunk (a fehér, a tej- és az étcsokoládé mellett), amiket több, mint tízféle szórattal tehetünk még egyedibbé, legyen szó kék áfonyáról vagy sós karamellás golyóról.

ALKOSD MEG A SAJÁT MAGNUMOD A TE ÍZLÉSEDNEK MEGFELELŐEN!

Ha nincs kedved kimozdulni, mi arról is gondoskodtunk, hogy kényelmesen, otthonodban élvezd a Magnum Ruby egyedi ízét! Rendeld meg online a Kifli.hu-ról, vagy az általad preferált élelmiszer-áruházlánctól!

Az online értékesítés mellett a Ruby jégkrém A LEGTÖBB SZUPERMARKETBEN ELÉRHETŐ, SŐT MÉG A BENZINKUTAKON IS KAPHATÓ!

KISZERELÉSEK:

 

90ml: Pálcikás jégkrém

6x55ml: 6db Mini Multipack

4x90ml: 4db Multipack


Ezek is érdekelhetnek

Friss