Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Tej
  • Zeller

Elkészítés

  1. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. Az újhagymát és a sárgarépát vékonyan szeleteljük, a krumplit felkockázzuk, a medvehagymát, a petrezselymet és a zellerlevelet aprítjuk, a paradicsomot pedig nyolcadokra vágjuk.
  2. Egy fazékban az olaj és vaj keverékén megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a sárgarépát és a krumplit, majd együtt pároljuk.
  3. Néhány perccel később beletesszük a többi zöldséget és a chilit, felöntjük vízzel. Fűszerezzük, belemorzsoljuk a leveskockát, és lassú tűzön addig főzzük, amíg minden zöldség megpuhul.
  4. Az elkészült medvehagymás zöldséglevest a mini mozarellával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss