Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-túrós ravioli

MME MME
75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a lereszelt sajtot a felaprított medvehagymával együtt. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

2.

A lisztből, a tojásokból és a sóból tésztát gyúrunk, majd folpakba csomagolva 30 percre a hűtőbe tesszük.

3.

A tésztát vékonyra nyújtjuk, és négyzetekre vágjuk. Minden másodikra szedjünk a túrós töltelékből, majd ráhelyezünk egy üres négyzetet, és villával összenyomkodjuk a széleket.

4.

A tésztát 5-6 perc alatt megfőzzük forró, sós vízben. Közben felmelegítjük a tejszínt, és hozzákeverjük a pestót. A raviolit a szósszal meglocsolva, parmezánforgácsokkal megszórva tálaljuk.

Megjegyzés

 Fotó: Tucsek Tünde - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss