A túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a lereszelt sajtot a felaprított medvehagymával együtt. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A lisztből, a tojásokból és a sóból tésztát gyúrunk, majd folpakba csomagolva 30 percre a hűtőbe tesszük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és négyzetekre vágjuk. Minden másodikra szedjünk a túrós töltelékből, majd ráhelyezünk egy üres négyzetet, és villával összenyomkodjuk a széleket.
A tésztát 5-6 perc alatt megfőzzük forró, sós vízben. Közben felmelegítjük a tejszínt, és hozzákeverjük a pestót. A raviolit a szósszal meglocsolva, parmezánforgácsokkal megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!