Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-tejszínes tészta

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Sós vízben ki főzzük a tésztát. (Lehet spagetti, orsó, penne, bármilyen.)

A császárszalonnát csíkokra vágjuk. Serpenyőben vagy wokban jól kisütjük. Rádobjuk a feldarabolt medvehagymát. Mikor összeesett a medvehagyma, ráöntjük a tejszínt és belenyomjuk a tömlős sajtkrémet. Sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk az ételízesítőt, összeforraljuk.

Végül beleöntjük a kifőzött tésztát, jól összekeverjük, félretesszük egy kicsit, míg a tészta beszívja magába a tejszínes szószt, majd tálaljuk.

Megjegyzés

Nagyon finom és hamar készen van.
- herczeg andi

Ezek is érdekelhetnek

Friss