Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-tejfölös túrókrém

15 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A túrót villával áttörjük, majd annyi tejfölt adunk hozzá, hogy laza, de nem folyós krémet kapjunk. Sóval, frissen tört borssal, csilipehellyel és a nagyobb darabokra vágott medvehagyma-levéllel ízesítjük.
  2. A masszát jól összekeverjük, zárható tálba téve a hűtőben kb. egy órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
  3. Sajtos tallérra vagy pirítós kenve uborkával, paradicsommal fogyasztjuk.

Megjegyzés

A nap bármely szakában fogyasztható. A medvehagyma helyett snidlinggel, újhagymával is készíthetjük. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss