hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-tejfölös pogácsa

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőporos lisztben szétmorzsoljuk a margarint, a többi hozzávalóval jó alaposan összegyúrjuk a tésztát, becsomagolva éjszakára a hűtőben pihentetjük.
  2. Másnap újra alaposan átgyúrjuk, majd kb. ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, kb. 3,5 cm-es pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, papírral bélelt nagy tepsibe sorakoztatjuk.
  3. Tetejüket lekenjük tojássárgájával, csipet szezámmagot teszünk rá, és előmelegített 200 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek