hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás tavaszi saláta

15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A retket megmossuk, félbevágjuk és felkarikázzuk.

2. A medvehagymát felszeleteljük kisebb csíkokra.

3. A sárgarépát megpucoljuk, és zöldséghámozóval szép vékony szeleteket vágunk le belőle.

4. A mézet, a citromlevet, a magos mustárt, a joghurtot és az olívaolajat szép egyenletesre keverjük.

5. Az összedarabolt zöldségeket egy tálba tesszük, és meglocsoljuk a finoman pikáns öntettel. Akár azonnal fogyaszthatjuk, de 30 percre megéri betenni a hűtőbe.

Ezek is érdekelhetnek

Friss