Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A medvehagymát apróra vágjuk, a joghurthoz keverjük kevés sóval és őrölt fehérborssal. A csirkemellszeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot, és 1-2 órára /még jobb, ha 1 napra/ a hűtőbe tesszük.
A hússzeleteket lecsepegtetjük, és kevés olívaolajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot, és egyet forraltam rajta.
Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre