Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítom, az újhagymát és a póréhagymát felkarikázom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a gombákat szeletelem. A medvehagymát, az újhagyma zöldjét és a petrezselymet felvágom.
Egy nagy serpenyőben félig megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a paprikákat és a paradicsomot, majd a gombát, ráöntöm a vörösbort.
Elkészítem a nokedli tésztáját, majd amikor a paprikás már majdnem kész, kifőzöm.
A gombára öntöm a tejfölt, rászórom a zöldeket, összekeverem, majd medvehagymával díszítve tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre