Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-baconös krémsajttal töltött karaj

30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss