A medvehagymát megmossuk, alaposan lecsepegtetjük, majd vékony csíkokra vágjuk. A vajat felhevítjük, majd hozzáadjuk a medvehagymát, és pár percig pároljuk, hogy kissé összeessen. Ezután felöntjük tejjel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk ételízesítővel, majd pár perc alatt puhára főzzük.
Amikor a medvehagyma puhára főtt, megszórjuk a liszttel, majd botmixerrel pépesítsük. Ezután visszatesszük a tűzre, hozzáadjuk a tejszínt, majd kevergetve pár percig főzzük, hogy a mártás kellően besűrűsödjön.
Közben enyhén sós vízben puhára főzzük a megpucolt és felkockázott krumpli, majd leszűrjük és tálalásig melegen tartjuk. Pár darab tojást keményre főzünk, hideg vízben lehűtjük, majd megpucoljuk.
Tálaláskor szedünk a tányérba medvehagymamártást, majd rákanalazzuk a főtt krumplit, ráhelyezzük a felszeletelt főtt tojás, és úgy kínáljuk.