Elkészítés: Abeáztatott lencsét sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Kis olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymával együtt, hozzáadjuk a darabolt konzerv paradicsomot és a bort, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a bazsalikommal, összeforraljuk.
Közben a kagylótésztát sós vízben 10 perc alatt megfőzzük, leszűrjük. Teáskanállal megtöltjük a lencsés raguval a tésztákat, tűzálló tálba tesszük, megszórjuk reszelt parmezánnal.
180 fokra előmelegített sütőben grillfokozaton 5-10 perc alatt megpirítjuk. Petrezselyemmel megszórva azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre