Elkészítés: A krumplit megfőzöm. Közben a hagymák fehérjét, a paprikákat felkarikázom, a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát aprítom. A gombákat és a megfőtt krumplit felszeletelem.
Egy serpenyőben olajat hevítek. Beleteszem a hagymákat a zöldjük egy részével, a krumplit, a gombát és a paprikákat. Sózom, borsozom.
A tojást kevés tejjel felverem, reszelek bele füstölt sajtot. Szórok rá sót, borsot, kakukkfüvet. Ráöntöm a zöldségekre, majd ráteszem a paradicsomot és olívabogyókat, a reszelt parmezánt, s rácsipkedem a roquefortot és a mozzarellát. Végül megszórom az újhagyma zöldjével.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre