Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mediterrán lecsó II.

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Ugyanúgy készül, mint a hagyományos lecsó, csak ebbe padlizsán és fokhagyma, na és persze bazsalikom és olívaolaj is kerül.

A felaprított hagymát kevés olívaolajon megdinsztelem, majd hozáadom az aprított fokhagymát, majd a darabolt TV paprikát és kápiapaprikát. Ha kicsit összeesett, hozzáadom a felkockázott padlizsánt és paradicsomot, ha szükséges, pici vizet öntök alá, sózom.

Amikor a zöldségek megpárolódtak, összesültek, fűszerezem borssal és pici mézzel, majd hozzáadom a felaprított petrezselymet és bazsalikomot.

Megjegyzés

A lényeg, hogy itt nem csak az ízekről, de a színekről is szól ez az étel. Szemnek és ízlelőbimbóknak egyarát kellemes. - ambroziandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss