Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mediterrán egytál hússal és babbal

MME MME
4 4.3/5
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az összezúzott fokhagymát /óvatosan, mert hamar megég/, rádobjuk a karikára vágott vöröshagymát, a kockára vágott szalonnát, a kockára vágott húst, az apróra vágott zellerzöldet. Felöntjük a borral, belerakjuk a paradicsompürét, a babérlevelet, pici cukrot, rozmaringot és sót. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a leszűrt babot, egyet forralunk rajta, és már találhatjuk is.

Megjegyzés

Kenyérrel, bagettel lehet tálalni, nagyon kiadós étel. A babérlevél, rozmaring, cukor ízlés szerint adagolható, ki hogy szereti. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss