Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tömegverekedés volt a Mekiben: tíz percen át püfölték egymást a vendégek és személyzet - Videó

default user icon
MME
Valami elpattanhatott annál a vásárlónál, aki rátámadt a McDonald's alkalmazottjára, miután az véletlenül rossz rendelést nyújtott át neki.

Pillanatok leforgása alatt tört ki a pánik szerda délelőtt az Ausztráliában, a Melbourne Central nevű plázában található McDonald's-ban. A gyorsétterem dolgozója véletlenül rossz rendelést adott oda az egyik vendégnek, mire az magából kikelve átnyúlt a pulton, megragadta a fiatal eladólány haját és többször is fejbe vágta. A lány kollégái azonnal a segítségére siettek, ám ekkor megérkeztek a támadó barátai is, akik megpróbáltak bemászni a pult mögé.

A támadók csoportja négy, 12 és 17 év közötti fiatal lányból állt, akiket még a többi vásárló is megpróbált megállítani, ugyanis gyerekek is voltak a McDonald's-ban. Az egyik vevő a szemtanúk szerint azt mondta a vandál lányoknak, hogy legyenek tekintettel rá, mert éppen várandós. A tíz percig tartó verekedésnek és káosznak végül a rendőrök vetettek véget, akik mind a négy lányt letartóztatták. Később kiderült, hogy nem sokkal a verekedés előtt épp kiraboltak valakit.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy ez a lánycsapat volt az elkövetője a melbourne-i pályaudvaron történt rablásnak, melyben egy 15 éves lány könnyű sérüléseket szenvedett, miután ellopták tőle a kézitáskáját – olvasható a Daily Mailen.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss