Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mazsolás zabkeksz

30 perc
egyszerű
átlagos
30 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat a nádcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és az aromát is. Beleszitáljuk a lisztet, a fahéjat és a sót. Végül hozzáadjuk a zabpelyhet és a mazsolát, majd az egészet összedolgozzuk.
  2. A masszából kis kupacokat halmozunk a sütőpapírral bélelt tepsibe. Kilapítjuk, és 180 fokra előmelegített sütő középső részében 12–15 percig sütjük. Végül a sütőből kivesszük a kekszeket, hagyjuk kihűlni és tálaljuk.

14 ROPOGÓS ÉS OMLÓS KEKSZ A HÉTKÖZNAPOKRA >>> 

11 ISTENI ZABPELYHES SÜTI, AMIT A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK >>> 

EGYSZERŰ, OLCSÓ ÉS SZUPEREGÉSZSÉGES: SÜSS ZABKEKSZET! >>> 

Ezek a zamatos kekszek légmentesen becsomagolva 1 hétig is megőrzik frissességüket!

Ezek is érdekelhetnek

Friss