A csirkét mossuk és tisztítsuk, majd papírtörlővel szárítsuk meg. Daraboljuk fel, és forró zsírban a húsok minden oldalát süssük meg.
A megtisztított hagymát vágjuk apróra, adjuk a húshoz, sózzuk és borsozzuk meg, majd süssük aranysárgára.
Öntsük a hús alá a sört és egy kevés csirkelevest, adjuk hozzá a mazsolát, majd pároljuk puhára.
A rizsszemeket mossuk meg, és forró olajban kissé pirítsuk át. Öntsük rá a maradék csirkelevest is, majd fedő alatt pároljuk puhára. Tegyük ki egy tálra, helyezzük rá a sörös csirkét, öntsük le a húslével, végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzölddel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre