hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mázas pulykaszárny édesburgonyával

75 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
  • A mázhoz:
  • 1 ek szezámolaj
  • 1 db gyömbér (2 cm)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek fehérborecet
  • 1 ek méz
  • Az egytálhoz:
  • 1 db pulykaszárny
  • 1 db édesburgonya
  • 1 db lila hagyma
  • 1 db cukkini
  • 1 dl szójaszósz

Elkészítés

  1. A máz hozzávalóit összekeverjük, és bepácoljuk vele a szárnyat.
  2. Az édesburgonyát és a lila hagymát megpucoljuk. Nagyobb darabokra vágjuk a zöldségeket, és sütőzacskóba tesszük. Meglocsoljuk szójaszósszal, és a zacskóba tesszük a szárnyat is.
  3. Összekötjük a zacskó száját, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt készre sütjük.

ÍME A RECEPT VIDEÓN >>> 

Ezek is érdekelhetnek