Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mayochup és csokis chips - bizarr ételek, amikről nem gondoltad, hogy léteznek

default user icon
MME
Vannak olyanok, akik szerint a ketchup és a majonéz összekeverve az igazi, és olyanok is, akik a chips-et Nutellába mártogatják. Ha te is imádod a fura ételkombókat, a következő termékeket érdemes lecsekkolnod!

1. Mayochup

A sült krumplid mellé ketchupot és majonézt is teszel? Ráadásul össze is kevered őket? Akkor a Mayochupot neked találták ki! A találmány ugyanis egy szószban ötvözi a két ízt, így nem kell két tubusból kikeverni a tökéletes Mayochupot! Te megkóstolnád?

2. Tejcsokis chips

A chips-eket egyre furább ízben lehet kapni. De ha már a gyrosos, a pizzás, a lángosos vagy a hamburgerízű változatra is rácsodálkoztál, akkor ettől tuti, hogy leesik az állad: tejcsokis chips. A burgonyaszirmokat egy vékony csokiréteg fedi, így egyszerre nassolhatsz chips-et és csokit.


3. Fagyi sült krumplival

Arról már hallottunk, hogy sokan imádják fagyiba mártogatni a sült krumplit, azonban vannak olyan helyek, melyeknek az étlapjára hivatalosan is felkerült a bizarr menü. A zöld teás fagyi - sült krumpli kombó például elég bizarrul hangzik, nem?

4. Hagymás cukor

Te is imádod a forró hagymakarikát? Na és a hagymakarika ízű cukrot? Az „édesség” ugyanis létezik, és 100-as kiszerelésben kapható. Bár a hagymaszagú lehelet helyett mi továbbra is a mentolosra szavazunk! 

5. Gyökérsörös KEKSZ

Az amerikaiak egyik nagy kedvence a root beer, vagyis a gyökérsör, ami bár nagyon hasonlít a sörre, nem tartalmaz alkoholt. De azért még így is fura elképzelni az eredetileg különböző fák gyökeréből készült italt és az Oreot együtt, ugye? 

DURVA! EZT TÉNYLEG MEGESZIK? EZEK A FÖLD LEGBIZARRABB ÉTELEI>>> 

KIDERÜLT! UNDORÍTÓ DOLGOKAT ESZIK MEG BOLDOGAN NICOLE KIDMAN!>>> 

6 HÉTKÖZNAPI ÉTEL, AMI BÁRMIKOR MEGÖLHET>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss