Elkészítés: A krumpliból sült krumplit készítünk, majd egy tűzálló tál aljára helyezzük. Közben a csirke- vagy pulykamellfilét csíkokra vágjuk, és kevés olajon a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával megpároljuk. Félretesszük. Lecsót készítünk, de jó az üveges lecsó is. Ha kész, összekeverjük az elkészült hússal, és pár percig lassú tűzön összeérleljük. Ha ez megvan, ráöntjük a sült krumpli tetejére. Végül a 6 tojásból kevés tejföllel omlettet csinálunk, amit a lecsós hús tetejére teszünk, és forró sütőbe tesszük kb. 15 percre. Elkészült a matróztál. :)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre