Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mascarponés-zöldborsós csirkeragu

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. Serpenyőben olajat hevítünk, és 1-2 perc alatt megdinszteljük az áttört fokhagymát. 
  2. A csirkehúst felkockázzuk és a serpenyőbe tesszük, sózuk, borsozzuk, majd fehéredésig pirítjuk.
  3. A borsót még fagyott állapotban a csirkehús mellé öntjük, újra sózzuk, beledobjuk a felprított friss petrezselymet, összekeverjük, és fedő alatt, pár perc alatt puhára dinszteljük.
  4. Ha megpuhult, belekanalazzuk a mascarponét, összekeverjük, beleöntjük a reszelt parmezánt is, és 1-2 perc alatt összefőzzük az egész ragut. Szélesmetélttel tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a mascarponés-zöldborsós csirkeragu!

Megjegyzés

Mascarpone híján tejszínnel is elkészíthető ez a finom csirkemell recept. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss