hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mascarponés lazacsaláta

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 25 dkg mascarpone krémsajt
  • 15 dkg lazacfilé
  • 1 csokor metélő hagyma
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • A tálaláshoz:
  • bagett

Elkészítés

Elkészítés: A lazacot meglocsoljuk olívaolajjal, és betoljuk 170 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 percre.

A metélőhagymát felaprítjuk, összekeverjük a mascarponéval, csipet borssal, sóval ízesítjük.

A lazacot villával csíkokra szedjük, kicsit hagyjuk hűlni, és a metélőhagymás mascarponekrémbe keverjük.

Pirított bagettel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss