Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mascarponés-gombás lasagne

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A megtisztított, felszeletelt gombát 2 ek felforrósított olajon megpirítjuk, majd egy tűzálló tálba terítjük. A megmaradt olajat felhevítjük egy serpenyőben, majd üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a spenótot. Puhára pároljuk, majd sózzuk és megborsozzuk.

2.

A mascarponét sóval, borssal és a szerecsendióval elkeverjük. A párolt gombát befedjük néhány lasagne lappal, sült paprikát terítünk rá, majd ismét tésztát. Elosszuk rajta a párolt spenótot, és az utolsó réteg tésztával fedjük be.

3.

A tetején elsimítjuk a mascarponét, meghintjük reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.

ZÖLDSÉGES LASAGNE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss