A megtisztított, felszeletelt gombát 2 ek felforrósított olajon megpirítjuk, majd egy tűzálló tálba terítjük. A megmaradt olajat felhevítjük egy serpenyőben, majd üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a spenótot. Puhára pároljuk, majd sózzuk és megborsozzuk.
A mascarponét sóval, borssal és a szerecsendióval elkeverjük. A párolt gombát befedjük néhány lasagne lappal, sült paprikát terítünk rá, majd ismét tésztát. Elosszuk rajta a párolt spenótot, és az utolsó réteg tésztával fedjük be.
A tetején elsimítjuk a mascarponét, meghintjük reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!