Elkészítés: A babapiskótát zacskóba tesszük, nyújtófával morzsásra törjük. Amargarint megolvasztjuk, hozzáadjuk a babapiskótát, a diót, a darált kekszet, a cukrot és a tejet, jól össze dolgozzuk.
Egy tortaformát kikenünk, kanálal belenyomkodjuk a masszát és elsimítgatjuk.
A joghurtokat tálba öntjük, simára keverjük a mascarponéval és a cukorral. A zselatint elkészítjuk a csomagon olvasható leíráss szerint, és a krémhez adjuk. Utána kétfelé osztjuk a krémet. A megolvasztott csokit az egyik krémhez adjuk.
A kétféle krémet evőkanalanként, váltakozva az előkészített tortaalapra adagoljuk, egy villával kissé elkeverjük, ettől lesz szép márványos a tortánk. Betesszük a hűtőbe dermedni, másnap fogyasztjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre