Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mártogatós vendégváró

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kéksajtos mártogatóshoz villával összetöröm a sajtot. Ha újhagymákat használok, akkor félbe, majd félcentis darabokra, ha lilahagymát, ennél apróbbra vágom, végül összekeverem a hozzávalókat.

A babpüréhez aprítógépben finomra aprítom a hozzávalókat, utoljára hagyva a babot, amit kicsit durvára hagyok. Villával is össze lehet törni, de ilyenkor a hagymát leginkább reszeljük.

A paradicsomos salsához olívaolajon megpirítom a hagymát, majd a picikére kockázott paprikát, azután a paradicsommal összefőzöm. A miniatűr (1*1mm) kockákra vágott cukkini az utolsó pillanatban megy bele. Végül fűszerezem, majd kihűtöm.

Tálakra rendezem a mártogatósokat, és mellé pakolom a nyers zöldségeket, kenyérféléket.

Ezek is érdekelhetnek