Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mártogatós vendégváró

45 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej
  • Zeller

Elkészítés

  1. A kéksajtos mártogatóshoz villával összetörjük a sajtot. Ha újhagymákat használunk, akkor félbe, majd félcentis darabokra, ha lilahagymát, ennél apróbbra vágjuk, végül összekeverjuk a hozzávalókat.
  2. A babpüréhez aprítógépben finomra aprítjuk a hozzávalókat, utoljára hagyva a babot, amit kicsit durvára hagyunk. Villával is össze lehet törni, de ez esetben a hagymát leginkább reszeljük.
  3. A paradicsomos salsához olívaolajon megpirítjuk a hagymát, majd az apróra kockázott paprikát, azután a paradicsommal összefőzzük. Az apó kockákra vágott cukkinit az utolsó pillanatban tesszük bele. Végül fűszerezzük, majd kihűtjük.
  4. Az elkészült mártogatósokat tálakra rendezzük, mellé rakjuk a zöldségeket, a kenyérrudakat, a tortilla chipset.

Ezek is érdekelhetnek

Friss