A tojások sárgáját jól elkeverjük a 20 evőkanál vízzel, a porcukorral, és amikor kifehéredett, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és a diót. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és lazán hozzákeverjük a masszához. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, 180 fokos, előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Krém: Felforraljuk a tejet, és alaposan elkeverjük benne a pudingport. A vajat, a vaníliás cukrot és a kristálycukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk.
Kettévágjuk a tésztát és megkenjük a krémmel, végül a tetejét is megkenjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre