Elkészítés: Egy nagy teflonlábosban vagy -fazékban közepes hőfokon forrósítsuk fel az olajat. Apránként adjuk hozzá a húskockákat, és pirítsuk meg őket, majd szedjük át a húst egy tányérra. Tegyük a hagymát a serpenyőbe, és pároljuk puhára, ha szükséges, adjunk hozzá 1 kanál vizet, hogy ne ragadjon le. Adjuk hozzá a fokhagymát, az öszes fűszert, majd pároljuk 1-2 percig. Tegyük bele a sárgabarackot, a mazsolát, az édesburgonyát, a félretett marhahúst, és öntsük rá az alaplevet. Fedjük le, és főzzük addig, amíg a hús megpuhul. Keverjuk hozzá a csicseriborsót, és forraljuk össze.
Zöldhagymával és narancshéjjal díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre