Elkészítés: Keverjük össze a pác hozzávalóit. Alaposan kenjük be vele a csirkét. Hűvös helyen hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a zöldséges kuszkuszt.
Keverjük el a sáfrányt 3 dl forró vízben, és öntsük fel vele a kuszkuszt. Takarjuk le, és hagyjuk állni 5 percig, majd villával lazítsuk fel, és lefedve pihentessük további 5 percig, majd adjunk hozzá 1 evőkanál olívaolajat és ízlés szerint sót.
A répát és a cukkinit vágjuk apró kockákra, és forró serpenyőben kevés olívaolajon pirítsuk meg, majd keverjük el a kuszkusszal.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A kihűlt kuszkuszba keverjük bele a felaprított gyümölcsöket, a mazsolát, a koriandert és a pirított fenyőmagot, és töltsük meg vele a csirkét. Helyezzük tepsibe, a maradék kuszkuszt halmozzuk mellé, maradt pácunk, kanalazzuk a csirkére.
Kb. 45-50 perc alatt süssük aranybarnára, majd tálalhatjuk is.