Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marokkói csirkenyárs (Brochette)

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, majd levágjuk róla a felesleges részeket (bőr, porcok). Kb. 2x2 centis kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd beletesszük a húst, és alaposan átforgatjuk benne. Folpackkal befedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  2. Másnap a grill előmelegítése közben feltűzzük a nyársra a csirkemellkockákat és ízlés szerint koktélparadicsomot. (Ha fa pálcikákat használsz nyársnak, előzőleg vízbe kell őket áztatni, hogy ne égjenek meg sütésnél.) Egyenletesen és szorosan nyomkodjuk a pálcikára a húsokat és a paradicsomot, hogy ne csússzanak le róla, majd megsütjük. 

MAROKKÓI HÚSGOMBÓC (KEFTA MKAOUARA )>>> 

MAROKKÓI LEPÉNY (MSEMMEN)>>> 

PARADICSOMOS TOJÁS ( MAROKKÓI SHAKSHOUKA)>>> 

Megjegyzés

Ebből a mennyiségből 8-10 nagy nyárs vagy 15-20 kis méretű nyárs lesz. - Tittikeeeh77

Ezek is érdekelhetnek

Friss