Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mark Ruffalo 20 kilót fogyott mindössze néhány hét alatt

default user icon
MME
Mielőtt bárki azt hinné, hogy a hollywoodi sztár valamilyen betegség következtében dobott le magáról ennyi kilót mindössze 5 hét alatt, azokat megnyugtatjuk; a színész új sorozatának kedvéért tette mindezt, amiben ikreket alakít. Ráadásul ehhez nem csak fogynia, hanem híznia is kellett.

Az Ez minden, amit tudok (I Know This Much Is True) című HBO-nak forgatott sorozatról azt kell tudni, hogy Mark Ruffalo a Birdsey ikreket játssza Wally Lamb egyik nagy sikerű novellája alapján. A drámában elképesztő alakítást nyújt Mark, hiszen nem csak a válófélben lévő Dominickot kellett megformálnia, hanem skizofrén testvérét, Thomast is. A Bosszúállók Hulkjának a két karakter megformálása miatt kellett ennyire sokat fogynia ilyen rövid időn belül.

Derek Cianfrance, a film rendezője a The Wrap magazinnak arról beszélt, hogy a színész a forgatás alatt feszült és gyakran éhes volt, ami nem is csoda!

- Marknak Dominick karakterének megformálásához nem kevesebb, mint 500 fekvőtámaszt kellett csinálnia úgy, hogy közben egy 1000 kalóriás diétát tartott. Azt hiszem, hogy egy kicsit mindig mérges és éhes volt. Reggelire mindössze egy tojásfehérjét evett, majd minden harmadik órában még egyet, illetve egy 120 kalóriás müzliszeletet. Brutális volt ez a diétája, de csak így jöhetett létre az indulatos és szívós személyiséggel rendelkező Dominick.

Ruffalo kitartása és elszántsága valami elképesztő, hiszen miután 17 héten át csak Dominick jeleneteit forgatta, 30 kilót kellett felszednie magára azért, hogy hibátlan legyen a komoly mentális betegséggel küzdő ikertestvérének karaktere is.

67 KILÓT FOGYOTT A NŐ, HOGY FÉRJE ÁT TUDJA VINNI HÁZUK KÜSZÖBÉN >>> 

KARANTÉNKILÓKAT HOZOTT A BEZÁRTSÁG: ÍGY HÍZOTT A MAGYAR A JÁRVÁNY ALATT >>>  

8 TIPP, HOGY HÉTVÉGÉN SE SZAKÍTSD MEG A DIÉTÁD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss