Elkészítés: A sertéshúst, a csirkemellet, a füstölt tarját és 2 pár virslit apró csíkokra vágunk.
A felaprított vöröshagymát üvegesre dinszteljük, megszórjuk őrölt pirospaprikával, majd rárakjuk a felaprított húsokat, és puhára pároljuk.
Apróra vágjuk a sárgarépát és a fehérrépát, 3-4 db csemege uborkát, a paradicsomot és a paprikát. Zöldbabot és zöldborsót teszünk hozzá, 3-4 babérlevelet, és ezeket külön edényben puhára pároljuk, majd a húsos raguhoz adjuk.
Összeforraljuk, hogy az ízek összeérjenek, majd leveses csészékbe töltve 1-1 kanál tejföllel és petrezselyemmel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre