Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mariah Carey arcával díszített tortát szeretett volna - nézd meg mit kapott!

default user icon
MME
A másképp írjuk - másképp ejtjük szabály az angol nyelv egyik sarokköve, és, hogy mennyire nem mindegy, hogyan, melyik akcentussal beszélünk, azt jól mutatja az alábbi, szülinapi tortáról szóló kis Tweeter-sztori, amelyből az is kiderül, hogy Mariah Careynek remek humora van.

Vannak szavak és nevek, amelyeket gyakran felcserél egymással az ember, de speciel a Carey-Curie nem tartozott ide - eddig. Történt ugyanis, hogy egy angol hölgy a kollegáitól Mariah Carey Grammy-díjas énekesnő  arcképével díszített tortát kért a szülinapjára, és ezt kapta:

 

Igen, jól látjátok: ez, a történelem-/fizikakönyvből jól ismert, szintén igen híres Máriának, Madamme Curie-nek a kétszeres Nobel-díjas természettudósnak a portréja, akinek ugyan világslágereket nem, de többek között a rádioaktivitás felfedezését mindenképp. NEm tudni, hgoyan sikerült félreérteni a kívánságot, gyanús, hogy akcentusbeli különbségekl játszhattak közre - vagya szülinapos és a kollégák, vagy a kollégák és a torta készítője között. A végeredmény, minden esetre, több, mint mókás.

"A tortaképen Marie Curie szerepel - igazán ünnepi hangulatban" - tweetelte ki a torta gazdájának unokatestvére az ominózus süteményről készült képet, amit aztán az énekesnő is kiszúrt, és így repostolta a fotót:

"Ez akár én is lehetnék, ha nem buktam volna megmatekból! Boldog szülinapot!" - írta Carey, aki újabb tanubizonyságott adott kiváló humorérzékéről.

RÁ SEM ISMERSZ, ANNYIRA LEFOGYOTT MARIAH CAREY >>>> 
EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 40 KILÓT MARIAH CAREY >>> 
ÉLETNAGYSÁGÚ TORTA KÉSZÜLT HARRY HERCEGRŐL ÉS MEGHAN HERCEGNÉRŐL - FOTÓ! >>> 
EZZEL AZ ELKÉPESZTŐ TORTÁVAL NYERT FŐDÍJAT A MAGYAR CUKRÁSZ EGY VILÁGVERSENYEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss