Elkészítés: A zöldségeket és a húst levesként megfőzzük, majd külön vesszük a húst és a zöldségeket. Ez utóbbit összeturmixoljuk, teszünk bele borsot, enyhén karamellizált cukrot, egy pohárka fehérbort, egy kis mustárt, hogy kellemesen pikáns legyen, egy csöpp szerecsendiót reszelünk hozzá, végül egy pohár tejföllel behabarjuk.
Mikor a szósz elkészült, hozzátesszük a felszeletelt főtt marhahúst is. A vadas krumpligombóccal lesz a legfinomabb.
Ehhez héjában megfőzzük a krumplit. Ha elkészült, meghámozzuk, összetörjük, és tojással, valamint liszttel összekeverjük. Lobogó vízben főzzük ki.
A kettő együtt tökéletes választás a nagyobb családi összejövetelekre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre