hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marhahúsos hamburger

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

1.

Keverjük a darált húshoz a lereszelt hagymát és a tojást. Morzsoljunk el egy fél zsemlét, és ezt is adjuk a húshoz. Ízesítsük sóval, borssal, Worcestershire-szósszal, édes-nemes paprikával és szárított korianderrel. Tegyük a hűtőbe fél órára.

2.

Formázzunk a masszából 4 húspogácsát, és süssük meg forró serpenyőben minden oldalukat 8-10 perc alatt.

3.

Vágjunk félbe 4 db hamburgerzsemlét, pirítsuk meg száraz serpenyőben, majd rakjunk mindegyikbe egy-egy húspogácsát. Kínáljuk paradicsommal, hagymával, friss salátával, és ízlés szerint ketchuppal, mustárral és majonézzel.

Aki bírja a csípőset, tegyen bele jalapeno paprikát!

Ezek is érdekelhetnek

Friss